Werkplaats

Onderhoud, reparatie, inbouwservice en schadeherstel

In onze geoutilleerde werkplaats worden alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan, camper of vouwwagen uitgevoerd. Of het nou een simpele reparatie, een onderhoudsbeurt of een schade is, bij ons kan het allemaal. Vijf dagen per week staan onze monteurs voor u klaar. In onze moderne werkplaats wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur en hij is bemand met ervaren monteurs. In de werkplaats van Caravan Centrum Peelo-Assen krijgt uw caravan, camper of vouwwagen de aandacht die hij verdiend en bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie.

Voor meer informatie over de volgende onderwerpen klik op de link
Onderhoud en reparatie
Inbouw service
Schadeherstel

 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.