Caravan movers

Uw caravan op zijn plaats met een druk op de knop

Heeft u er één ook genoeg van om altijd de caravan met veel moeite te moeten verplaatsen? Dan is dit misschien iets voor u! Met een caravan mover staat uw caravan met één druk op de knop op de juiste plaats. U heeft bij ons de keus uit drie verschillende merken movers, namelijk de movers van Truma, Reich en AL-KO.

Bij alle drie de merken heeft u ook weer de keuze hoeveel luxe en gemak u graag wilt. Zo kunt u kiezen uit een type mover waarbij u zelf de rollen op de band moet plaatsen die de caravan aandrijft, maar een andere keus is om de rollen automatisch op de band te plaatsen.
Voor de complete montage en het onderhoud van uw mover kunt u bij Caravan Centrum Peelo-Assen terecht.
 
Voor meer informatie over de verschillende merken en hun types kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de onderstaande websites van de verschillende merken.
 
Truma caravan movers: klik hier om naar de website van Truma te gaan
Reich caravan movers: klik hier om naar de website van Reich te gaan
 
Truma movers

 

Reich movers

 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.