Gasflessen

Stalen en lichtgewicht gasflessen voor al uw doeleinden

Caravan Centrum Peelo-Assen is het adres voor de verkoop van al uw gasflessen. De verschillende soorten gasflessen met propaan- en butaangas zijn bij ons verkrijgbaar. Zo leveren wij stalen gasflessen, maar ook de lichtgewicht gasflessen van Benegas Light en Holthausen. En natuurlijk ook voor Campingaz kunt u bij ons terecht. 

Campingaz

Caravan Centrum Peelo-Assen is uw leverancier voor campingaz. Wij kunnen u de verschillende type gasflesjes van Campingaz leveren. De campingaz flesjes zijn gevuld met butaangas. Campingaz wordt o.a. veel gebruikt voor vouwwagens maar ook voor verscheidene barbecues wordt er gebruik gemaakt van de Campingaz gasflesjes. Verder zijn er in onze showroom ook nog kleine gasbusjes verkrijgbaar van dit merk en worden o.a. gebruikt voor kleine gaslampjes of gasbrandertjes. Voor meer informatie over Campingaz klik hier
 

Stalen gasflessen

Eén van de gasflessen zijn flessen gevuld met 5 kg propaan gas en zijn uitstekend te gebruiken voor in uw caravan of camper. Maar niet alleen voor deze doeleinden is de gasfles te gebruiken, maar ook voor bijvoorbeeld uw barbecue of gaskachel  komt deze gasfles perfect van pas. Verbruikt u meer gas, bijvoorbeeld voor een stacaravan en heeft u dus niet genoeg aan 5 kg dan bieden wij u ook de mogelijkheid tot de aanschaf van een 10,5 kg gasfles.
 
Heeft u een lege gasfles dan bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen dan uw oude fles in en krijgt direct weer een volle gasfles mee terug.
 

Lichtgewicht kunststof gasflessen 

Bent u het ook zat om altijd met die zware, stalen gasflessen te moeten zeulen, dan bieden wij u de perfecte oplossing. Wij zijn dealer van twee merken licht gewicht gasflessen, namelijk van Benegas Light en Holthausen. Doordat de fles zelf gemaakt is van kunststof blijft het gewicht zo laag mogelijk.
 
Benegas Light
Van Bengas kunnen wij u de 5, 7,5 en 10 kg Benegas Light gasflessen leveren. Bij de aanschaf van een nieuwe Benegas Light gasfles betaald u eenmalig statiegeld voor deze fles. Dit bedraagt € 55,00 en geldt zowel voor de 5, 7,5 als de 10 kg lichtgewicht gasfles. Als u fles op een gegeven moment leeg is ruilen wij deze voor u om en krijgt een volle fles weer mee terug. U betaald op dit moment alleen de vullingkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de inhoud van uw gasfles. Stopt u na een bepaalde tijd met het gebruiken van een Benegas Light gasfles dan kunt u deze weer inleveren. Hierna ontvangt u het statiegeld bedrag weer terug van Benegas.
 
Holthausen kunststof gasflessen
Ook zijn wij dealer van de nieuwe Holthausen lichtgewicht gasflessen. Van Holthausen kunnen wij ook weer de 5 en 10 kg gasflessen aan u leveren. Bij Holthausen wordt de gasfles uw eigendom. U betaald dan ook weer eenmalig voor de fles en later bij het omruilen heeft u ook bij deze fles alleen weer de vullingkosten. De aanschafkosten van de fles en de vullingkosten zijn bij Holthausen afhankelijk van de inhoud van de gasfles.
 
Heeft u nu een stalen 5 kg gasfles en wilt u graag over stappen op een lichtgewicht gasfles van Benegas of Holthausen, ruil dan uw oude stalen gasfles in bij de aanschaf van een nieuwe lichtgewicht gasfles. U ontvangt dan een bepaald bedrag retour voor uw oude gasfles. Het bedrag wat u terug krijgt voor uw oude fles is afhankelijk van het merk van de lichtgewicht gasfles die u uitzoekt.
 
En ook bij de lichtgewicht flessen geldt weer, heeft u een lege gasfles dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij nemen dan uw oude fles in en krijgt direct weer een volle gasfles mee terug.
 
Voor meer informatie over de lichtgewicht gasflessen kunt een kijkje nemen op onderstaande websites:
Voor meer informatie over de Benegas Light gasflessen, klik hier
Voor meer informatie over de Holthausen lichtgewicht kunststof gasflessen, klik hier

 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.