Accessoireshop

Onderdelen en accessoires

Bent u opzoek naar kampeerartikelen of bent u een doe-het-zelver en wilt u iets aanpassen of repareren aan uw caravan, neem dan een kijkje in de accessoirehoek van Caravan Centrum Peelo-Assen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel te vinden. Allerlei artikelen voor de caravan maar ook verschillende snufjes of het kampeerplezier nog groter te maken. Zo vindt er bijvoorbeeld toiletvloeistof. Met de juiste vloeistoffen blijft uw chemisch toilet is de juiste conditie. Of heeft u met uw eigen autospiegels te weinig zicht bij het rijden? In onze accessoirehoek vindt u verschillende soorten opzetspiegels die gemakkelijk op de auto te monteren zijn er ook weer gemakkelijk af te halen zijn.

Neemt u uw fietsen mee op vakantie, kom dan eens kijken naar de verschillende fietsendragers die wij voor u kunnen leveren. Zo zijn er fietsendragers die voor op de dissel van uw caravan komen maar er zijn ook fietsendragers die juist achterop gemonteerd kunnen worden. U vindt bij ons dan ook fietsendragers in verschillende prijsklassen. En natuurlijk kunnen wij ook altijd de montage van uw fietsendrager voor u verzorgen.
Maar u gaat natuurlijk ook op vakantie om eens lekker uit te rusten. Heerlijke campingstoelen, leuke kastje en mooie tafels in verschillende kleuren en maten. U vindt het bij Caravan Centrum Peelo-Assen.
 
Met de juiste artikelen op vakantie maakt ook uw vakantie nog leuker dan dat hij als was.
 

 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.