Accessoireshop

Onderdelen en accessoires

Bent u opzoek naar kampeerartikelen of bent u een doe-het-zelver en wilt u iets aanpassen of repareren aan uw caravan, neem dan een kijkje in de accessoirehoek van Caravan Centrum Peelo-Assen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel te vinden. Allerlei artikelen voor de caravan maar ook verschillende snufjes of het kampeerplezier nog groter te maken. Zo vindt er bijvoorbeeld toiletvloeistof. Met de juiste vloeistoffen blijft uw chemisch toilet is de juiste conditie. Of heeft u met uw eigen autospiegels te weinig zicht bij het rijden? In onze accessoirehoek vindt u verschillende soorten opzetspiegels die gemakkelijk op de auto te monteren zijn er ook weer gemakkelijk af te halen zijn.

Neemt u uw fietsen mee op vakantie, kom dan eens kijken naar de verschillende fietsendragers die wij voor u kunnen leveren. Zo zijn er fietsendragers die voor op de dissel van uw caravan komen maar er zijn ook fietsendragers die juist achterop gemonteerd kunnen worden. U vindt bij ons dan ook fietsendragers in verschillende prijsklassen. En natuurlijk kunnen wij ook altijd de montage van uw fietsendrager voor u verzorgen.
Maar u gaat natuurlijk ook op vakantie om eens lekker uit te rusten. Heerlijke campingstoelen, leuke kastje en mooie tafels in verschillende kleuren en maten. U vindt het bij Caravan Centrum Peelo-Assen.
 
Met de juiste artikelen op vakantie maakt ook uw vakantie nog leuker dan dat hij als was.
 

 

Nieuws

Maatregelen i.v.m. het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

In verband met het nieuwe Coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen:

- Wij zijn normaal geopend en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en/of via e-mail bereiken.

- Kom waar mogelijk alleen, maar maximaal met twee personen tegelijk;

- Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, stel uw bezoek aan ons bedrijf dan uit;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen (klanten en medewerkers);

Lees hier verder

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.