Bemiddelingsverkoop

De makelaar voor uw caravan

Bij de verkoop van een caravan wordt tegenwoordig als eerste gedacht aan internet. Voor ons gevoel zijn de verschillende marktplaatsen dé plek om snel en gemakkelijk de caravan te kunnen verkopen. De praktijk leert echter dat dit lang niet altijd het geval is. Veel te lage biedingen en vele zinloze telefoontjes en e-mails leiden vaak tot ergernis. Caravan Centrum Peelo-Assen biedt u de mogelijkheid om dit allemaal uit handen te geven en wel door middel van de zogeheten ‘bemiddelingsverkoop’. Maar hoe gaat dit nou in z’n werk?

In gezamenlijk overleg wordt de verkoopprijs bepaald, waarna uw caravan in onze showroom of op ons showterrein tentoongesteld wordt. Verder zorgen wij voor een professionele aanbieding van uw caravan op het web. De webpagina zal ruim voorzien worden van mooie foto’s en technische informatie. Dit uiteraard op onze eigen website, maar ook op een zestal marktplaatsen (bijvoorbeeld Marktplaats en Speurders). Wij verzorgen het contact met de potentiële kopers en zullen, wanneer de caravan verkocht wordt, zowel alle schriftelijke als financiële zaken voor u afhandelen.

Natuurlijk, niet geheel onbelangrijk voor u zijn de bijbehorende kosten. Van de uiteindelijke verkoopprijs zullen wij 10% bemiddelingskosten (met een minimum van € 750,00) in rekening brengen ongeacht de duur van het verkoopproces. Welke verrekend zullen worden met de opbrengst van de caravan.

Nog even alle voordelen voor u op een rijtje

  • Ondersteuning bij het tot stand brengen van een geschikte verkoopprijs
  • Uw caravan wordt op een professionele wijze aangeboden, zowel in onze showroom of op ons showterrein als op internet
  • Het contact, de onderhandelingen en de uiteindelijke aflevering wordt volledig voor u verzorgd.
  • De volledige afhandeling voor het overschrijven van het kentekenbewijs wordt voor u door ons geregeld evenals de verder schriftelijke en financiële zaken

Voor meer informatie over de bemiddelingsverkoop kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0592 - 34 22 36 of via onderstaand contactformulier.

 

Contact FormulierJa, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.