Bemiddelingsverkoop

De makelaar voor uw caravan

Bij de verkoop van een caravan wordt tegenwoordig als eerste gedacht aan internet. Voor ons gevoel zijn de verschillende marktplaatsen dé plek om snel en gemakkelijk de caravan te kunnen verkopen. De praktijk leert echter dat dit lang niet altijd het geval is. Veel te lage biedingen en vele zinloze telefoontjes en e-mails leiden vaak tot ergernis. Caravan Centrum Peelo-Assen biedt u de mogelijkheid om dit allemaal uit handen te geven en wel door middel van de zogeheten ‘bemiddelingsverkoop’. Maar hoe gaat dit nou in z’n werk?

In gezamenlijk overleg wordt de verkoopprijs bepaald, waarna uw caravan in onze showroom of op ons showterrein tentoongesteld wordt. Verder zorgen wij voor een professionele aanbieding van uw caravan op het web. De webpagina zal ruim voorzien worden van mooie foto’s en technische informatie. Dit uiteraard op onze eigen website, maar ook op een zestal marktplaatsen (bijvoorbeeld Marktplaats en Speurders). Wij verzorgen het contact met de potentiële kopers en zullen, wanneer de caravan verkocht wordt, zowel alle schriftelijke als financiële zaken voor u afhandelen.

Natuurlijk, niet geheel onbelangrijk voor u zijn de bijbehorende kosten. Van de uiteindelijke verkoopprijs zullen wij 10% bemiddelingskosten (met een minimum van € 750,00) in rekening brengen ongeacht de duur van het verkoopproces. Welke verrekend zullen worden met de opbrengst van de caravan.

Nog even alle voordelen voor u op een rijtje

  • Ondersteuning bij het tot stand brengen van een geschikte verkoopprijs
  • Uw caravan wordt op een professionele wijze aangeboden, zowel in onze showroom of op ons showterrein als op internet
  • Het contact, de onderhandelingen en de uiteindelijke aflevering wordt volledig voor u verzorgd.
  • De volledige afhandeling voor het overschrijven van het kentekenbewijs wordt voor u door ons geregeld evenals de verder schriftelijke en financiële zaken

Voor meer informatie over de bemiddelingsverkoop kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0592 - 34 22 36 of via onderstaand contactformulier.

 

Contact FormulierJa, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Nieuws

Maatregelen i.v.m. het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

In verband met het nieuwe Coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen:

- Wij zijn normaal geopend en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en/of via e-mail bereiken.

- Kom waar mogelijk alleen, maar maximaal met twee personen tegelijk;

- Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, stel uw bezoek aan ons bedrijf dan uit;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen (klanten en medewerkers);

Lees hier verder

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.