Oktober kampeermaand

Speciale acties en aanbiedingen

Vandaag 1 oktober start de Oktober Kampeermaand! Géén grote beurs, maar een veilig kampeerfeestje op meer dan honderd plekken in Nederland. Zo ook bij ons!

Door de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk om onze noviteiten te tonen op de beurzen. Maar niet getreurd, wij hebben onze showroom ruimtelijk ingericht zodat u vertrouwd en op uw gemak de nieuwe modellen kunt bekijken.

Als grootste Adria caravandealer van Noord-Nederland kunnen wij u maar liefst 19 modellen laten zien. Waaronder 3 Action modellen, de geheel vernieuwde Adora serie, een Alpina 663 HT en uiteraard mogen de populaire Aviva en Altea - met een Special Edition- modellen niet ontbreken.

Daarnaast staan de vouwwagens van Campooz en Alpenkreuzer bij ons opgesteld. Naast de showmodellen hebben we demonstratiemodellen, zodat u kunt ervaren hoe makkelijk de vouwwagens in- en uitklappen.

De hele maand geniet u van diverse beursacties en aanbiedingen*. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wilt u er verzekerd van zijn dat u volgend jaar met uw nieuwe kampeermiddel op vakantie kunt, kom dan vroegtijdig langs. Wanneer u dat prettig vindt kunt u een afspraak maken zodat wij onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers samen naar een passend model kunnen zoeken.

Uiteraard houden we rekening met de Corona voorschriften die de huidige tijd noodzakelijk maakt.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom!

 

 

 

 

 

*Acties zijn geldig van 1 t/m 31 oktober 2020, vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

 

Nieuws

Oktober kampeermaand

Vandaag 1 oktober start de Oktober Kampeermaand! Géén grote beurs, maar een veilig kampeerfeestje op meer dan honderd plekken in Nederland. Zo ook bij ons!

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

Maatregelen i.v.m. het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

In verband met het nieuwe Coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen:

- Wij zijn normaal geopend en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en/of via e-mail bereiken.

- Kom waar mogelijk alleen, maar maximaal met twee personen tegelijk;

- Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, stel uw bezoek aan ons bedrijf dan uit;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen (klanten en medewerkers);

Lees hier verder

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.