Adria

Vakantie inspiratie sinds 1965

 

 

Onze actuele showroom voorraad vindt u hier.

Wist u dat Adria haar eigen Inspirations Magazine heeft? 

 

 

Action -Love the new original-

De lichtgewicht en stijlvolle Action ondergaat een metamorfose in seizoen 2018. Met behoud van de originele vormgeving is er keuze uit 3 exterieur accentkleuren met bijpassende grafische elementen. Het interieurdecor is nieuw, net als de bekledingkeuze en er zijn 2 nieuwe indelingen. Interieurlengtes variërend vam 3,60 m. tot 3,90 m. 

 

 

Aviva -Het nieuwe kamperen-

De nieuwe Aviva is een caravan om verliefd op te worden. Een elegant extrieur met het bekende Adria i-silhouet en een uniek modern interieur. Originele details. Stijlvolle elementen. Makkelijk in het gebruik. Betaalbaar. Winaar van de Europeese Innovatie Award 2017.

 

 Altea -Van nature licht-

Uitgeroepen tot KCK Caravan van het Jaar 2014 vanwegen het moderne interieur ontwerp, het innovatieve lichtplan en de optimale prijs-kwaliteit verhouding. Voor seizoen 2018 met nieuwe indelingen, standaard met USB aansluiting en Bluetooth versterker voorbereid. 

 

Adora -Uw uitzicht voor altijd veranderd-

Het uitzicht zal nooit meer hetzelfde zijn, dankzij Adora, met het verbluffende panorama dakvenster. Het i-exterieur en het sfeervolle interieur vormen een harmonieus geheel. Dit seizoen zijn nieuwe indelingen toegevoegd en verbeteringen op detail aangebracht.

 

Alpina -De vier seizoenen caravan-

De Alpina met i-extrieur en het elegante interieur ontwerp is de ultieme vier seizoenen caravan. Het meubeldesign kenmerkt zich door ruimte, dankzij de hol-rond gevormde bovenkastkleppen. De ruimte is aangenaam en warm dankzij de volledig geïntegreerde Alde verwarming. Nieuw dit seizoen zijn de bredere toegansdeur en de "af fabriek" optie airconditioning op het dak. 


 

 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.