Adria

Vakantie inspiratie sinds 1965

 

 

Onze actuele showroom voorraad vindt u hier.

Wist u dat Adria haar eigen Inspirations Magazine heeft? 

 

 

Action -Love the new original-

De lichtgewicht en stijlvolle Action ondergaat een metamorfose in seizoen 2018. Met behoud van de originele vormgeving is er keuze uit 3 exterieur accentkleuren met bijpassende grafische elementen. Het interieurdecor is nieuw, net als de bekledingkeuze en er zijn 2 nieuwe indelingen. Interieurlengtes variërend vam 3,60 m. tot 3,90 m. 

 

 

Aviva -Het nieuwe kamperen-

De nieuwe Aviva is een caravan om verliefd op te worden. Een elegant extrieur met het bekende Adria i-silhouet en een uniek modern interieur. Originele details. Stijlvolle elementen. Makkelijk in het gebruik. Betaalbaar. Winaar van de Europeese Innovatie Award 2017.

 

 Altea -Van nature licht-

Uitgeroepen tot KCK Caravan van het Jaar 2014 vanwegen het moderne interieur ontwerp, het innovatieve lichtplan en de optimale prijs-kwaliteit verhouding. Voor seizoen 2018 met nieuwe indelingen, standaard met USB aansluiting en Bluetooth versterker voorbereid. 

 

Adora -Uw uitzicht voor altijd veranderd-

Het uitzicht zal nooit meer hetzelfde zijn, dankzij Adora, met het verbluffende panorama dakvenster. Het i-exterieur en het sfeervolle interieur vormen een harmonieus geheel. Dit seizoen zijn nieuwe indelingen toegevoegd en verbeteringen op detail aangebracht.

 

Alpina -De vier seizoenen caravan-

De Alpina met i-extrieur en het elegante interieur ontwerp is de ultieme vier seizoenen caravan. Het meubeldesign kenmerkt zich door ruimte, dankzij de hol-rond gevormde bovenkastkleppen. De ruimte is aangenaam en warm dankzij de volledig geïntegreerde Alde verwarming. Nieuw dit seizoen zijn de bredere toegansdeur en de "af fabriek" optie airconditioning op het dak. 


 

 

Nieuws

Maatregelen i.v.m. het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

In verband met het nieuwe Coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen:

- Wij zijn normaal geopend en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en/of via e-mail bereiken.

- Kom waar mogelijk alleen, maar maximaal met twee personen tegelijk;

- Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, stel uw bezoek aan ons bedrijf dan uit;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen (klanten en medewerkers);

Lees hier verder

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.