Caravanstalling

Binnen- en buitenstalling

Bent u in het bezit van een caravan of vouwwagen óf bent u van plan er één aan te schaffen, maar heeft u niet de ruimte om deze op te slaan, dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze stalling.

Wij bieden zowel binnen- als buitenstalling. U kunt bij ons gedurende het hele jaar, zes dagen per week (met uitzondering van zon- en feestdagen) in- en uitrijden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is één week van tevoren aangeven dat u de caravan of vouwwagen wilt komen halen, zodat wij deze op de afgesproken dag kunnen klaarzetten. De eerste 3 keer per jaar in- en uitrijden zijn bij de prijs inbegrepen, daarna vragen wij € 25,- per keer.

De binnenstalling biedt ruimte om uw eigendom op te slaan in één van onze loodsen.
De prijs voor binnenstalling bedraagt € 48,50 per strekkende meter per jaar.

Onze binnenstalling zit op dit moment vol. Indien u uw gegevens bij ons achterlaat, plaatsen wij u op de wachtlijst en nemen wij contact met u op als er een plekje vrij komt.

De buitenstalling is gesitueerd op een volledig verhard terrein dat met hekwerk is omheind en buiten openingstijden wordt afgesloten.
De prijs voor buitenstalling bedraagt € 27,- per strekkende meter per jaar.

Onze buitenstalling zit op dit moment vol. Indien u uw gegevens bij ons achterlaat, plaatsen wij u op de wachtlijst en nemen wij contact met u op als er een plekje vrij komt.


Rekenvoorbeeld:

U heeft een caravan met een totale lengte van 6,50 meter inclusief dissel en eventuele fietsdrager.

De prijs voor binnenstalling bedraagt dan: 48,50 x 6,5 = € 315,25 per jaar
De prijs voor buitenstalling bedraagt dan:  27,00 x 6,5 = € 175,50 per jaar 
(Alle genoemde prijzen inclusief btw)

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op over beschikbaarheid en voorwaarden.

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.