Gebruikte voortenten en luifels

 

Hieronder vindt u een overzicht van ons actuele aanbod. Het kan voorkomen dat een product verkocht is en de website nog niet is bijgewerkt. Daarom is het raadzaam contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst of interesse heeft in een voortent of luifel. Vermeld hierbij alstublieft het refentienummer. 

Gebruikte voortenten en luifels worden geleverd zonder scheerlijnen, haringen en rubbers, tenzij anders aangegeven. Voortenten en luifels op deze pagina worden verkocht zonder garantie, uiteraard mag u het product grondig bekijken alvorens u tot aanschaf overgaat. 

 Meer specifiacties en foto's van de gebruikte voortenten en luifels vindt u hier.

 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.