Time for Life actie

Tijd voor elkaar - Tijd om het verschil te maken

Kamperen is geweldig en geeft vrijheid en tijd voor jezelf en anderen. Want het is toch heerlijk om samen met gezin, familie en vrienden samen een vakantie te beleven!Helaas kan niet iedereen hiervan genieten. Soms ontbreken eenvoudig de middelen en de hulp voor een dergelijke vakantie.

Met de verkoop van de armband “Time for Life“ stelt u ons in de gelegenheid om de families die het niet zo breed hebben wat meer ruimte te geven. En dat doen we letterlijk door een vakantie aan te bieden in een caravan met een Isabella voortent. 

We noemen ons ondersteunde project “Time for Life“. Isabella is al meer dan een halve eeuw een vooraanstaande fabrikant van voortenten in de Camping Industrie. In 2013 hebben we besloten om in contact te komen met families met kinderen die serieus gebukt gaan onder economische problemen en die graag het vakantiegevoel eens willen ervaren - en natuurlijk is vakantie en ontspanning een ander woord voor : Camping !

De armband is gemaakt van kwaliteitsmateriaal dat we ook gebruiken in onze voortenten. Het koord is speciaal ontworpen voor Isabella en wordt gebruikt voor scheerlijnen. En het houten klosje met de tekst is gemaakt van hetzelfde materiaal als het houtje van onze scheerlijnen Typhoon. Met deze trendy armband laat u zien dat u ook anderen een kampeervakantie wil laten beleven.

Nieuws

Maatregelen i.v.m. het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

In verband met het nieuwe Coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen:

- Wij zijn normaal geopend en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en/of via e-mail bereiken.

- Kom waar mogelijk alleen, maar maximaal met twee personen tegelijk;

- Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, stel uw bezoek aan ons bedrijf dan uit;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen (klanten en medewerkers);

Lees hier verder

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.