Voortenten

Diverse merken en mogelijkheden op voortentgebied

Bent u op zoek naar een mooie en goede voortent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dealer van vele merken voortenten, waardoor u als klant een zeer ruime keuze heeft. Elk merk met zijn eigen modellen en diverse accessoires. Interesse in één van onze merken klik dan op het onderstaande logo voor meer informatie of kom eens langs. Heeft u toch liever een luifel? Dan vindt u hier meer informatie.

 
   
 
 
             
 

 

 

 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.