Schadeherstel

Schadeherstel van expertise tot de uiteindelijke reparatie, wij regelen het allemaal voor u

Heeft u schade aan uw caravan opgelopen, dan staat wij ook graag voor u klaar. Van expertise tot de uiteindelijke reparatie, alles wordt bij Caravan Centrum Peelo-Assen vakkundig verzorgt. Allereerst wordt schade samen met u bekeken waarnaar de schade door onze schade expert wordt gecalculeerd. Deze calculatie zal door worden gestuurd naar uw verzekeringsmaatschappij, waarnaar de maatschappij zal besluiten met de reparatie akkoord te gaan. In de meeste gevallen zal er een schade-expert van uw verzekeringsmaatschappij langs komen om de schade te beoordelen. Wanneer uw verzekeringsmaatschappij akkoord is gegaan met de reparatie gaan wij de onderdelen voor uw caravan bestellen en hierna de caravan voor u gaan repareren. Na de reparatie zal uw caravan er weer als nieuw uitzien waarnaar u weer met een gerust hart op vakantie kan. En natuurlijk kunnen wij voor u de kostenafwerking met uw verzekeringsmaatschappij regelen.

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.