Schadeherstel

Schadeherstel van expertise tot de uiteindelijke reparatie, wij regelen het allemaal voor u

Heeft u schade aan uw caravan opgelopen, dan staat wij ook graag voor u klaar. Van expertise tot de uiteindelijke reparatie, alles wordt bij Caravan Centrum Peelo-Assen vakkundig verzorgt. Allereerst wordt schade samen met u bekeken waarnaar de schade door onze schade expert wordt gecalculeerd. Deze calculatie zal door worden gestuurd naar uw verzekeringsmaatschappij, waarnaar de maatschappij zal besluiten met de reparatie akkoord te gaan. In de meeste gevallen zal er een schade-expert van uw verzekeringsmaatschappij langs komen om de schade te beoordelen. Wanneer uw verzekeringsmaatschappij akkoord is gegaan met de reparatie gaan wij de onderdelen voor uw caravan bestellen en hierna de caravan voor u gaan repareren. Na de reparatie zal uw caravan er weer als nieuw uitzien waarnaar u weer met een gerust hart op vakantie kan. En natuurlijk kunnen wij voor u de kostenafwerking met uw verzekeringsmaatschappij regelen.

Nieuws

Maatregelen i.v.m. het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

In verband met het nieuwe Coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen:

- Wij zijn normaal geopend en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en/of via e-mail bereiken.

- Kom waar mogelijk alleen, maar maximaal met twee personen tegelijk;

- Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, stel uw bezoek aan ons bedrijf dan uit;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen (klanten en medewerkers);

Lees hier verder

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.