Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie van uw caravan, vouwwagen, paardentrailer en aanhangwagen

Een belangrijk onderdeel van een geslaagde vakantie is veiligheid. Laat daarom voordat u op vakantie gaat een Bovag-onderhoudsbeurt uitvoeren om er zeker van te zijn dat u veilig op weg gaat. Bij de Bovag-onderhoudsbeurt wordt uw caravan op vele, vaststaande punten gecontroleerd. Tegen komende problemen worden in overleg met de klant gerepareerd. Wij raden u aan om minstens elke twee jaar uw caravan een Bovag-onderhoudsbeurt te geven en in het tussenliggende jaar dan een kleine beurt uit te laten voeren. Want ook stilstand is voor een caravan achteruitgang. De vitale delen (remmen, schokdempers, gasinstallatie, banden) kunnen verslechteren, zonder dat u hier iets van merkt. De banden worden tijdens de beurt dan ook goed gecontroleerd, want wist u dat een band meer te lijden hebben bij het stilstaan dan bij het rijden. Het advies van de ANWB is dan ook om uw banden om de zes jaar te laten vervangen. En dus is een Bovag-onderhoudsbeurt eens in de twee jaar geen overbodige luxe.

Bij de Bovag-onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een keuringsrapport waarop genoteerd staat waar de caravan op gecontroleerd is. Bij dit keuringsrapport ontvangt u een ook een Bovag-keuringssticker die aangeeft dat uw caravan ook dit jaar weer aan een Bovag-onderhoudsbeurt is onderworpen.
Meer informatie over de Bovag-onderhoudsbeurt vindt u in de volgende folder: Bovag-onderhoudsbeurt
 
Niet alleen voor onderhoud van uw caravan kunt u bij ons terecht. Sinds kort bieden wij u ook de mogelijkheid om uw paardentrailer bij ons te laten controleren, want ook het vervoer van uw paard moet verantwoord gebeuren. Uw paardentrailer wordt rijtechnisch van top tot teen gecontroleerd wanneer u weer veilig met uw paard op stap kan.
 
Lukt het u niet om zelf iets te repareren of laat u het liever doen, dan kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor reparaties aan uw caravan. Van een kapot achterlichtje tot het vervangen van de complete caravan as. Caravan Centrum Peelo-Assen regelt het allemaal voor u.
 

Nieuws

Maatregelen i.v.m. het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

In verband met het nieuwe Coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen:

- Wij zijn normaal geopend en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en/of via e-mail bereiken.

- Kom waar mogelijk alleen, maar maximaal met twee personen tegelijk;

- Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, stel uw bezoek aan ons bedrijf dan uit;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen (klanten en medewerkers);

Lees hier verder

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.