Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie van uw caravan, vouwwagen, paardentrailer en aanhangwagen

Een belangrijk onderdeel van een geslaagde vakantie is veiligheid. Laat daarom voordat u op vakantie gaat een Bovag-onderhoudsbeurt uitvoeren om er zeker van te zijn dat u veilig op weg gaat. Bij de Bovag-onderhoudsbeurt wordt uw caravan op vele, vaststaande punten gecontroleerd. Tegen komende problemen worden in overleg met de klant gerepareerd. Wij raden u aan om minstens elke twee jaar uw caravan een Bovag-onderhoudsbeurt te geven en in het tussenliggende jaar dan een kleine beurt uit te laten voeren. Want ook stilstand is voor een caravan achteruitgang. De vitale delen (remmen, schokdempers, gasinstallatie, banden) kunnen verslechteren, zonder dat u hier iets van merkt. De banden worden tijdens de beurt dan ook goed gecontroleerd, want wist u dat een band meer te lijden hebben bij het stilstaan dan bij het rijden. Het advies van de ANWB is dan ook om uw banden om de zes jaar te laten vervangen. En dus is een Bovag-onderhoudsbeurt eens in de twee jaar geen overbodige luxe.

Bij de Bovag-onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een keuringsrapport waarop genoteerd staat waar de caravan op gecontroleerd is. Bij dit keuringsrapport ontvangt u een ook een Bovag-keuringssticker die aangeeft dat uw caravan ook dit jaar weer aan een Bovag-onderhoudsbeurt is onderworpen.
Meer informatie over de Bovag-onderhoudsbeurt vindt u in de volgende folder: Bovag-onderhoudsbeurt
 
Niet alleen voor onderhoud van uw caravan kunt u bij ons terecht. Sinds kort bieden wij u ook de mogelijkheid om uw paardentrailer bij ons te laten controleren, want ook het vervoer van uw paard moet verantwoord gebeuren. Uw paardentrailer wordt rijtechnisch van top tot teen gecontroleerd wanneer u weer veilig met uw paard op stap kan.
 
Lukt het u niet om zelf iets te repareren of laat u het liever doen, dan kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor reparaties aan uw caravan. Van een kapot achterlichtje tot het vervangen van de complete caravan as. Caravan Centrum Peelo-Assen regelt het allemaal voor u.
 

Nieuws

Caravana 2020

Van donderdag 23 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 60e editie van de Caravana plaats. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Uiteraard zijn wij aanwezig bij Adria caravans op stand 3060 en Alpenkreuzer vouwwagens op stand 4020. Wij hopen u daar te mogen begroeten!

In verband met de beurs zullen in deze periode niet alle modellen caravans in onze showroom te bezichtigen zijn.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets. Vul hieronder uw e-mail adres in.